Hitit Uygarlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi İstanbul Üniversitesi’nde Tanıtıldı

İstanbul Üniversitesi Eskiçağ Dilleri ve Kültürleri Bölümü Hititoloji Anabilim dalı ve Hitit Uygarlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile birlikte ileride gerçekleştirilecek muhtemel ortak projeleri görüşmek ve “Akdağmadeni Cam Yüzük Kaşı Mühür” adlı bir konferans vermek üzere, Hitit Uygarlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdiresi Doç. Dr. İlknur TAŞ’ı 30 Mart -1 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesindeydi. Müdiremiz TAŞ, ayrıca burada yaz aylarında Alman Arkeoloji Enstitüsü, Würzburg Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi ile birlikte Boğazkale’de gerçekleştirilmesi planlanan “Summer School Projesi” ile ilgilide bazı görüşmeler gerçekleştirdi.